Δεν έχετε εισέλθει. (Είσοδος)
 • Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) στη Λογιστική και
  Χρηματοοικονομική των Επιχειρήσεων του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης
  Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς

  Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό περιβάλλον οι σύγχρονες μορφές «δια βίου μάθησης» όπως τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) αποτελούν καθοριστικό παράγοντα τόσο για την προσωπική εξέλιξη των ατόμων όσο και για την γενικότερη ανάπτυξη της κοινωνίας. Η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω της συστηματικής εκπαίδευσης συμβάλλει αποφασιστικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των ατόμων, παρέχοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

  Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μαθήματα τα οποία προέρχονται από το χώρο της Χρηματοοικονομικής επιστήμης που βασίζονται στις τρέχουσες εξελίξεις και την πιο σύγχρονη διεθνή βιβλιογραφία/αρθρογραφία. Πρωτοποριακά μαθήματα όπως Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός, Συμπεριφορική Χρηματοοικονομική περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην διάχυση της επιστημονικής γνώσης και στην καλλιέργεια χρηματοοικονομικής παιδείας σε ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού.

  Οι ραγδαίες αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στον επιστημονικό, τεχνολογικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα σηματοδοτούν τη νέα εποχή και προβάλλουν επιτακτική την ανάγκη για επικαιροποίηση και διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των πολιτών προκειμένου να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της προσωπικής και εργασιακής τους ζωής.

  Το Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική των Επιχειρήσεων του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς αποσκοπώντας να συμβάλει ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση, παρέχει μαθήματα που αποσκοπούν στη σύνδεση μεταξύ θεωρητικής και πρακτικής γνώσης εξετάζοντας την πιο πρόσφατη επιστημονική βιβλιογραφία/αρθρογραφία για τα πιο σύγχρονα θέματα στο χώρο των επενδύσεων και των επιχειρήσεων.

   

  Σκοπός του προγράμματος Λειτουργία του Προγράμματος
  Ποιοι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί –  Προαπαιτούμενα Τρόπος Εξέτασης και Βαθμολόγησης
  Γραμματεία του Προγράμματος Αξιολόγηση του Προγράμματος
  Πρόγραμμα Σπουδών και Κόστος Φοίτησης
Παράλειψη διαθέσιμα μαθήματα

Διαθέσιμα Μαθήματα


Παράλειψη Ημερολόγιο

Ημερολόγιο

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30      
Παράλειψη Είσοδος